INICI

ENTRADA PER A USUARISPÀGINA WEB DE L'IES SERRA D'ESPADÀ D'ONDA
PARTICIPACIÓ DE L'IES EN LA FIRST LEGO LEAGUE PDF Imprimir E-mail

L'EQUIP DE L'IES "BENDER TEAM" HA PARTICIPAT EN EL CONCURS FIRST LEGO LEAGUE

En aquesta edició, ha destacat l'excel.lent participació de l'equip BENDER TEAM, format per alumnes de Tecnologia de 4 º d'ESO de l'IES Serra d'Espadà d'Onda. Aquest equip debutant ha guanyat un dels premis més cobejats: el Premi al Comportament del Robot al classificar-se en les proves eliminatòries i obtenir la major puntuació en la Final de la competició de robots, que "encara que no ha estat suficient per passar a la fase nacional, reflecteix l'excel.lent treball dels alumnes"segons el seu entrenador.

 

 
ENRIQUE ALGORA S'HA JUBILAT PDF Imprimir E-mail

El passat mes de març, el nostre company Enrique Algora s’ha jubilat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enrique, a més de ser un excel·lent docent de la família ceràmica, va ser un dels impulsors d’aquests estudis a la província de castellon i va participar en el disseny i en la posada en marxa a nivell nacional dels cicles formatius de grau mitjà i superior.

 La major part de la seva vida laboral, a més del seu treball en indústries del sector ceràmic, l’ha desenvolupada a l'IES El Caminàs de Castelló, i per diferents circumstàncies, s'ha jubilat com a professor destinat en aquest curs a l'IES Serra d'Espadà .

Al llarg d’aquests anys, són molts els alumnes i les alumnes als quals ha format, i que ara estan exercint treballs qualificats a les indústries del sector.

Com a director de l'institut, però a més com a company de l’especialitat, vull manifestar la meva consideració personal i el reconeixement de la seva qualitat com a professor i sobretot com a persona. Sens dubte, perdem un excel·lent docent per a la Formació Professional Ceràmica

Sort Enrique! I sobretot salut per poder gaudir d’aquesta nova etapa de la vida en companyia de la teva família i amics.

Fins sempre Enrique

 
ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR PDF Imprimir E-mail

RESULTATS DE LES ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR.

ELS PERCENTATGES DE PARTICIPACIÓ HAN ESTAT ELS SEGÜENTS:

PROFESSORAT                   86%

PARES MARES                    3,7%

ALUMNES                            70,2%

PAS                                  100% 

RESUMEN DELS RESULTATS DELS DIFERENTS SECTORS:       

 
CONCURS "APRENDIENDO A EMPRENDER" PDF Imprimir E-mail

BASES DEL CONCURS "APRENDIENDO A EMPRENDER" CONVOCAT PER L'AJUNTAMENT D'ONDA DIRIGIT A ESTUDIANTES D'ESO, PQPI, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

 
DONACIÓ DE SANG PDF Imprimir E-mail

EN LA JORNADA DE DONACIÓ DE SANG DEL DIA 13 DE NOVEMBRE, S’HAN ARREPLEGAT 42 DONACIONS ENTRE L'ALUMNAT, PERSONAL DEL PAS I  PROFESSORAT..

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA GENEROSITAT

 

 
L'IES SERRA D'ESPADÀ EN LA SOLAR RACE PDF Imprimir E-mail

Durant els dies 4 al 6 d'octubre, alumnes i professors de l’IES Serra d’Espadà han participat en la "Solar Race Regió de Murcia 2012" i ho han tornat a aconseguir. Han rebaixat una altra vegada el consum dels vehicles ecològics que desenvolupem a l’institut.

El "electro-GT" és l’últim vehicle que hem desenvolupat conjuntament l'IES "Serra d'Espadà" d'Onda i el I.E.S. "La Marxadella" de Torrent. Amb aquest vehicle hem arribat a un consum de 3.2 Wh / km o 312.5 km / kWh, és a dir, consumeix el mateix que una bombeta de 40W.

 

El "solar-GT" ha registrat un consum de només 0,18 Wh / km, gràcies a les plaques solars de què disposa.

Finalment, el "eco-m3e" l'I.E.S. "La Marxadella" està dotat d’un motor elèctric i ha obtingut un consum de 4,49 Wh / km. Aquest consumeix com una bombeta de 60W.

més informació
 
JUBILACIÓ DE JOSÉ FCO. HERRERÍAS PDF Imprimir E-mail

DESPRÉS DE MÉS DE 30 ANYS impartint classes d'anglès AL INSTITUT ANA REBECA MEZQUITA I L'IES Serra d'Espadà, EL NOSTRE COMPANY JOSÉ FRANCISCO HerreriAs S'HA JUBILAT. PASSAT DIA 20, A UN MENJAR EN EL SEU  HONOR A QUÈ VAN ASSISTIR UNS 70 PROFESSORS I PROFESSORES, ALGUNS JA JUBILATS, VAM DIR FINS SEMPRE AQUEST PROFESSOR QUE HA DEIXAT UNA PROFUNDA EMPREMTA A L'ALUMNAT ALS QUE HA FORMAT I ALS COMPANYS QUE HEM COMPARTIT CLAUSTRE AMB ELL.

 

 

 

 
CAMPANYA SOLIDÀRIA NADAL 2012 PDF Imprimir E-mail

 EN LA CAMPANYA SOLIDÀRIA ORGANITZADA PELS ALUMNES DE BATXILLERAT S’HAN ARREPLEGAT 300 kg D’ALIMENTS

A MÉS, EN LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA S'HAN ACONSEGUIT 275 €. 

AQUESTS DINERS I ALIMENTS SERAN ENTREGATS A CÀRITAS. GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

GRÀCIES

 
«InicioPrev12345678910PróximoFin»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

¿QUI ESTÀ CONNECTAT?

Tenemos 20 invitados conectado

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS