INICI

ENTRADA PER A USUARISPÀGINA WEB DE L'IES SERRA D'ESPADÀ D'ONDA
CAMPANYA INTERCANVI DE LLIBRES DE LECTURA PDF Imprimir E-mail

L'AMPA DE L'INSTITUT HA POSAT EN MARXA LA CAMPANYA D'INTERCANVI DE LLIBRES DE LECTURA (ESO i BATX).

INSTRUCCIONS PER A 1r ESO

INSTRUCCIONS PER A LA RESTA DE CURSOS.

BANC DE LLIBRES

més informació : tutors dels grups

 
FP DUAL A L'IES SERRA D'ESPADÀ PDF Imprimir E-mail

EL PROPER CURS 2103-2014 L'IES SERRA D'ESPADÀ DURÀ A TERME UN PROJECTE D’APLICACIÓ DE LA FP DUAL AL CICLE SUPERIOR DE CERÀMICA "DESENROTLLAMENT I FABRICACIÓ DE PRODUCTES CERÀMICS".

LA FP DUAL CONSISTEIX EN QUE ELS I LES ALUMNES MATRICULATS CURSARAN UNA PART DE LES HORES CURRICULARS EN EL CENTRE EDUCATIU, I UNA ALTRA PART EN LES EMPRESES DEL SECTOR. ELS ALUMNES ESTARAN CONTRACTATS PER LES EMPRESES O ESTARAN BECATS PER DIFERENTS INSTITUCIONS PÚBLIQUES O PRIVADES.

AQUESTA MODALITAT FORMATIVA TE COM A OBJECTIU UNA FORMACIÓ DE MÉS QUALITAT I QUE A MÉS ESTIGA D’ACORD AMB LES NECESSITATS REALS DE LES EMPRESES.

AL LLARG DELS PROPERS  CURSOS ACADÈMICS, TOTS ELS CICLES QUE ACTUALMENT S’IMPARTEIXEN EN L'INSTITUT S’ANIRAN INCORPORANT A LA FP DUAL

VOLEM RECORDAR QUE EL 14 DE SETEMBRE S’OBRIRÀ UN NOU TERMINI PER A SOL·LICITAR PLACES EN CICLES FORMATIUS

 

 
PROVES PAU 2013 PDF Imprimir E-mail
Escrito por santisagasta   
Viernes, 21 de Junio de 2013 11:44

TOTS ELS ALUMNES I LES ALUMNES PRESENTATS (71) D'AQUEST INSTITUT HAN APROVAT LES PROVES DE SELECTIVITAT 2013.

TAMBÉ EN LA CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA, HAN APROVAT ELS I LES 17 ALUMNES QUE HAN FET LA PROVA

¡enhorabona a tots, alumnat i professorat!

Última actualización el Jueves, 18 de Julio de 2013 10:07
 
L'EQUIP ONDA GT EN EL CIRCUIT DE CHESTE PDF Imprimir E-mail

El cap de setmana del 12 al 14 de juliol, es va celebrar el "Green Prix of València" al Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo a Xest. L'Equip Onda-GT va classificar el vehicle solar i el vehicle elèctric, tercers en les seves respectives categories.

A la foto, d'esquerra a dreta: prototip elèctric, prototip solar, urbancar de gasolina i prototip d'ethanol.

 

 

A més, treballem conjuntament amb l'Institut "La Marxadella" de Torrent i ells van poder classificar tercer el seu prototip alimentat per ethanol, però el Urbancar, per problemes mecànics no va poder classificar-se.

La propera parada serà el dia 18 d'Agost. Farem una exhibició dels cotxes pels carrers de Benicàssim durant el festival de música reggae "Rototom Sunsplash".

Per últim volem donar les gràcies a l'Equip Directiu ia l'AMPA del I.E.S. "Serra d'Espadà", a l'Ajuntament d'Onda, a les empreses Seur, UBE i CLH que col · laboren amb l'Equip ona-GT per al desenvolupament d'aquest projecte.

Cèsar Luna, professor coordinador del projecte.  Més información: http://onda-gt.blogspot.com.es/

 

http://www.circuitvalencia.com/ver_noticia.html?cnt_id=45964

 
FESTES DE GRADUACIÓ DIES 14 I 21 DE JUNY PDF Imprimir E-mail

Cada any, quan el curs finalitza, l’AMPA de l’IES Serra d’Espadà juntament amb l’equip directiu de l’institut, organitzem les festes de graduació per tal d’homenatjar els alumnes que han obtingut el seu títol de batxillerat , cicles formatius o de l’Educació Secundària Obligatòria.


El passat dia 14 en la plaça segle XXI i en el saló del campus, vam celebrar la graduació de Batxillerat i dels cicles formatius de Formació Professional.

més informació
 
ADMISSIÓ CURS 2013 2014 PDF Imprimir E-mail

PUBLICADES L'ORDE I LA RESOLUCIÓ D'ADMISSIÓ PER ALS DIFERENTS ENSENYAMENTS, PER AL PROPER CURS ESCOLAR 2013-2014

calendari d'admissió.

LES INSTÀNCIES ES PODEN OMPLIR DES DE L'ASSISTENT TELEMÀTIC DE LA PÀGINA DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ PER MITJÀ DELS ENLLAÇOS ADJUNTS:

MOLT IMPORTANT: L'ADMISSIÓ CAL PRESENTAR-LA EN ELS TERMINIS INDICATS ENCARA QUE NO ES  TINGA EL REQUISIT ACADÈMIC O NO ES CONEGA LA NOTA DE LA PROVA D'ACCÉS. AQUESTS REQUISITS CALDRÀ APORTAR-LOS AL CENTRE AMB POSTERIORITAT.

 

ORDE 14/2013, de 4 d’abril, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regula el procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents públics i privats concertats que impartixen ensenyances d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat de la Comunitat Valenciana

RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2013, de la directora territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló, per la qual s’establix el calendari i el procediment d’admissió de l’alumnat a les ensenyances d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional en centres públics i centres privats  oncertats no universitaris per al curs 2013-2014

 
CONCURS "APRENDIENDO A EMPRENDER" PDF Imprimir E-mail

PROPER DIVENDRES DIA 7 DE JUNY ES LLIURARAN A LES 19 HORES EN LA CASA DE LA CULTURA, ELS PREMIS DE LES DIFERENTS MODALITATS DEL CONCURS

ENLLAÇ AMB MÉS INFORMACIÓ DE L'ACTE http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/index.php?op=14&n=5507 

 
RESOLUCIÓ DE LES AJUDES DE LLIBRES DE TEXT. CURS 12-13 PDF Imprimir E-mail

 

AL TAULER D’ANUNCIS DE L'INSTITUT, ESTÀ PUBLICADA LA LLISTA DEFINITIVA D’ALUMNAT BENEFICIARI DE LES AJUDES PER A L’ADQUISICIÓ DE LIBRES DE TEXT PER AL PRESENT CURS 2012-2013

 

 
AJUDES MEC D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA PDF Imprimir E-mail
Escrito por santisagasta   
Jueves, 07 de Marzo de 2013 10:33

CONVOCADES EN EL BOE DEL 19 DE MARÇ AJUDES PER A PARTICIPAR EN CURSOS D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA

CONVOCATÒRIA BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

CONVOCATÒRIA CICLES SUPERIORS

 
ALUMNES DE TECNOLOGIA EN EL "FIRST LEGO LEAGUE" PDF Imprimir E-mail

L'equip BENDER Team està format per alumnes de 4 º ESO de l'IES Serra d'Espadà d'Onda que participem en la FIRST LEGO League, una competició de robòtica per a joves de 10 a 16 anys, en la qual participen més de 200.000 joves de 60 països de tot el món i que pretén promoure l'interès per la ciència i la tecnologia entre els joves.

ENLLAÇ AMB LA PÀGINA DE L'EQUIP

 
«InicioPrev12345678910PróximoFin»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

¿QUI ESTÀ CONNECTAT?

Tenemos 31 invitados conectado

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS